Coiffure Award 2013

winner283767_10201176098431429_514478017_n

Agnes Westerman wint de coiffure award 2013!

Gisteravond was het weer zover de 22ste editie van de Nederlands Coiffure Award gala in de Amsterdamse Rai. Op deze avond is het niemand ontgaan hoe hoog het niveau is van onze eigen haarstylisten. De avond gevuld met haarshows en entertainment, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz, was spectaculair! Schwarzkopf verzorgde een catwalk show met de komende trends in haarmode: de Essential Looks Colour Buzz Collection! (Styling by Graziella Ferraro)

Ook Hester Wernert-Rijn gaf een haarshow: “Metamorphosis”, die adembenemend mooi was. Hester Wernert- Rijn hairdresser of the Year 2012 won dit jaar in de categorie Avantgarde en de Team award voor Mogeen in Amsterdam.

Maar de prestigieuze prijs die iedere haarstylist wil winnen is de Hairdresser of the Year award 2013, Deze prijs werd dit jaar gewonnen door Agnes Westerman van Twins Hair & Beauty uit Dalen. “Gedurfde kleuren en ijzersterke coupes, styling met een vleugje retro, vernieuwend totaalbeeld met vaktechnische perfectie” was het jury oordeel.

In totaal werden er 13 Coiffure Awards uitgereikt. De winnaars van deze categorieën kun je vinden op www.coiffureaward.nl.

Nederland zit in ieder geval vol met creatief talent, dat gedreven met werk en passie omgaat. Het heeft deze avond tot een groot succes heeft gemaakt!

More from Gerline Hornsveld

Inspiratie op straat tijdens Paris Fashion Week

De meeste inspiratie vinden we op straat. Mensen die hun eigen stijlicoon...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.