Fashion food

99999991344624406

Niet eerder was bewust eten zo belangrijk. We zijn anders tegen voeding aan gaan kijken. Maar waar bewust eten eerder nog hand in hand ging met een dieet, is voeding vandaag de dag steeds vaker een manier om je te onderscheiden. Je bent tenslotte wat je eet; healthy, balanced and pure!

Biologic, Organic, Raw, Low-carb, het is hot. Net als in de fashion gaat het in deze tijd voornamelijk terug naar de basis, natuurlijke producten. Voeding is nu het middel bij uitstek om jezelf mee te identificeren.
Dat verklaart ook de opkomst van lifestyle concepten als Marqt en de rawfood industrie.

Maar is deze nieuwe lifestyle wel echt zo gezond? Een leuke manier om daar achter te komen is door het lezen van ‘De Voedselzandloper’.
Schrijver en arts Kris Verburgh bewijst in zijn boek nog maar eens dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes.

De Voedselzandloper, waarvan inmiddels 150.000 exemplaren zijn verkocht, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. En wie wil er nu niet jong en vitaal blijven? Dus laat de luxe bijproducten en crèmepjes eens staan en ervaar wat gebalanceerde voeding met je uiterlijk doet.

http://www.voedselzandloper.com/

More from Gerline Hornsveld

Inspiratie op straat tijdens Paris Fashion Week

De meeste inspiratie vinden we op straat. Mensen die hun eigen stijlicoon...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.