NY Adam fashion

44444anf-US-20130514-hphero-2

New York is en blijft voor veel mannen en vrouwen hét ultieme shopwalhalla. Maar wist je dat we voor de leukste Amerikaanse winkelketens al lang niet meer naar Amerika hoeven? Ze zijn al op weg naar ons!

Inmiddels heeft casual wear brand Abercrombie & Fitch (www.abercrombie.com) zich gevestigd in de Leidsestraat en hoeven we dus ook voor de ontblote mannelijke lichamen geen overzeese vlucht meer te boeken.

55555hol-EU-20130511-hphero-1

Hollister (www.hollisterco.com), de in prijs en leeftijd wat lager gepositioneerde brand van hetzelfde Amerikaanse bedrijf, is vorig jaar geopend in het luxe winkelcentrum Entre Deux in Maastricht. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook deze winkelketen zich gaan uitbreiden naar meer locaties in ons land.

66666666f21_main_1

Ook het super Amerikaanse Forever21 (www.forever21.com), dat wereldwijd bijna 500 winkels kent, gaat einde van dit jaar een vijf(!!!) verdiepingen tellende winkel openen in Amsterdam en zal daarmee een megaconcurrent worden van de Europese gevestigde orde, H&M en Zara.

Nu wachten wij vrouwen natuurlijk nog met smart op maar één brand, Vicotria’s Secret! Wanneer opent ze haar eerste complete vestiging in Nederland? (De winkel op Schiphol verkoop enkel accessoires). Victoria’s Secret kan en mag eigenlijk niet achterblijven, maar voorlopig voor ons, helaas, nog een momentje geduld hebben a.u.b. Of gelijk doorklikken natuurlijk, en online shoppen op www.victoriassecret.com

777777720130501-lp-brp-feature

More from Gerline Hornsveld

De vrolijke zomer Boho-bag

De Boho-bag is weer terug en hoe! Als je hier niet vrolijk...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.