Size Diversity

gerrrrrrrSenza titolo

Een aantal shows lieten al modellen zien van verschillende maten, zoals bijvoorbeeld de show van Ralph Lauren (collectie spring 2013).

In Londen werd zelfs een fashion weekend besteed aan ‘women with curves’.

Styliste Edith Dohmen droomt van size diversity in fashion. Ze heeft de zogenoemde “inbetweenies” in het leven geroepen, een doelgroep die tussen maat 44 en 48 valt. Haar visie “style has nog size” sluit volledig aan bij haar eigen label: Edith Dohmen kan iedereen er stijlvol uit laten zien, ongeacht de maat.

http://www.edithdohmen.com/en/video

Ook H&M laat curves zien in de nieuwe campagne. Model Jenny Runk laat haar prachtig lijf zien in de badpak campagne. Hiermee laat H&M zien dat het tijd is voor een nieuw tijdperk in fashion. Ik hoop dat dit het voorbeeld is voor andere merken om size diversity op te nemen in al hun champagnes.

Omdat elke vrouw anders is, maar we allemaal even mooi zijn.

More from Gerline Hornsveld

Primark

Afgelopen dinsdag werd in Dublin de nieuwste collectie van de Primark geshowd,...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.