Color Run

color

by: Gerline Hornsveld

“The happiest 5K on the planet”!

De eerste editie van de Color Run in Amsterdam was al binnen 20 minuten uitverkocht. Gisteren stonden vijfduizend enthousiaste hardlopers klaar in een wit t-shirt om zich tijdens het hardlopen met kleurstof in te laten peperen en bij de finish terug te komen als een bont palet.

“We noemen The Color Run ‘The Happiest 5K on the Planet’, omdat het vrienden en familie in een unieke, gezonde en vrolijke omgeving samenbrengt”, zegt Travis Snyder, bedenker van de Color Run.

Plan Nederland is het goede doel achter de Color Run. Plan werkt aan een wereld waarin meiden en jongens dezelfde rechten en kansen krijgen, zodat alle jongeren zich volledig kunnen ontwikkelen.

Zelf was ik er gisteren ook bij. Om de kilometer werd je bespoten met een kleur en bij de finish kreeg iedereen nog eens een kleurzakje. Het evenement werd afgesloten met een groot feest waarbij alle kleuren door de lucht vlogen.

Ik had deze dag zeker niet willen missen! Dus wil jij dit kleurrijke evenement ook eens meelopen? Kom dan op 4 augustus naar Utrecht of op 7 juli naar Zwolle voor de 5 kilometer fun run. www.thecolorrun.co.nl

More from Maria Di Benedetti

Study: 86% of Men Say They Care What Your Underwear Looks Like

A matching black set from True & Co., available here. It turns...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.