Foto Festival Naarden

111111nardenSenza titoloDon’t stay here – Dutch Photography on the move

18 mei t/m 23 juni

Verschillende fotografen van eigen bodem laten op dit festival hun werk zien.

Het thema van dit jaar is hoe de Nederlandse fotograaf zich in het buitenland beweegt.

Op verschillende locaties zijn de exposities te bezoeken.

Akademie Vogue in Amsterdam heeft samen met Fotofestival Naarden de wedstrijd voor de Akademie Vogue Award voor Fotostyling (AVAF) georganiseerd. Deze tweejaarlijkse wedstrijd is de enige in Nederland op het gebied van fotostyling.

De deelnemers kregen de opdracht om een fictief kunstboek getiteld ‘Ground-breaking Fairytales’ twee foto’s te maken, een stilleven met de huidige interieurtrends en een foto met een model en de huidige modetrends.

De eerste prijs is gewonnen door Danielle Lambinon met A beautiful feeling of loss. (zie hierboven) Anna den Drijver won de tweede prijs. De beste inzendingen van deze wedstrijd zijn nog tot met 23 juni te zien in galarie Pouloeuff op het Fotofestival in Naarden.

www.fotofestivalnaarden.nl

More from Gerline Hornsveld

Fashion Clash

31 mei – 9 juni Maastricht www.fashionclash.nl Alweer de vijfde editie van...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.