Isabel Marant and H&M

imaran

Ik kan niet wachten! Een van mijn favoriete designers gaat samenwerken met de H&M, en de collectie is vanaf 14 november 2013 in 250 winkels te verkrijgen. De ontwerpen van Isabel Marant zijn tijdloos met een ‘Parijse chic’ attitude. Door het mixen van urban attitude, boho elegantie en rock-‘n-roll-spirit creëert ze echte Franse allure. Ze kiest voor comfort, kwaliteit en tijdloze items, dit is wat haar collectie elke keer weer zo sterk maakt. Ze zal dit najaar met een dames, heren en jongeren collectie komen die uit kleding en accessoires bestaat.

“Ik ben gevleid door deze samenwerking. H&M werkt met de beste designers en het is voor mij dan ook een grote eer om uitgenodigd te worden. Mijn streven is iets wezenlijks te creëren dat vrouwen in hun dagelijkse leven willen dragen, met een zekere zorgeloosheid die volgens mij heel erg Parijs is: Je kleedt je stylish zonder er teveel aandacht aan te besteden en ziet er toch sexy uit. De collectie is doordrenkt van dit soort easiness en attitude. Alles is met elkaar te combineren, gewoon door je eigen gevoel te volgen: Voor mij draait mode helemaal om persoonlijkheid”, zegt Isabel Marant.

Oké, ik geeft toe, de kans dat ik dit keer ook tussen de dringende mensenmassa voor de deur sta om een “Isabela Marantje” te scoren is zeer groot aanwezig!

 

More from Gerline Hornsveld

Lissabon part two

Shoppen in Lissabon Vandaag waren de wijken Bairro Alto & Chiado aan...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.