Ciel Bleu

overzicht bij nacht

Ciel Bleu
Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH Amsterdam (www.cielbleu.nl)
Zelf ervaren is meer waard dan honderd dingen horen.”

Gastvrijheid en gastronomie beginnen beide met het voor Ciel Bleu belangrijkste woord: gast. Het draait immers om u. Hier gaat persoonlijk gastheerschap verder dan de deuren van de keuken: tot in de kleinste details wordt aan uw beleving van de avond gedacht. Pasquinel Kolk, uw gastheer voor de avond, staat daar garant voor.

Schermata 06-2456460 alle 23.29.51

CULINAIRE AMBITIE

Onze gedreven chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman zijn met hun enthousiaste team in staat om u met hun ongeëvenaarde creaties een bijzondere ervaring te bieden. Altijd op zoek naar de beste ingrediënten, bij voorkeur uit de regio, zijn zij constant bezig nieuwe culinaire hoogstandjes te ontwikkelen. Eerlijke smaken in verrassende combinaties en verfijnde verwerking.

AANDACHT VOOR DETAILS

Naast de bijzondere culinaire creaties geniet u van de unieke sfeer, het luxueuze interieur en de bijzondere decoraties die volledig met elkaar in harmonie zijn. Een beleving die wordt versterkt door de onberispelijke bediening. Tot in de puntjes nemen wij letterlijk. Zodat het u aan niets zal ontbreken. Niet voor niets dat Ciel Bleu de trotse bezitter is van twee Michelin-sterren en van Gault Millau 17 punten ontving.

More from Manuel Perrotta

We Fashion new fall/winter campaign party launch

Last thursday october 2th. We Fashion launched their new fall/ winter campaign with...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.