Ombré lips

ombre_lips-600x450
De ombré trend zagen we al bij haar en nagels, maar nu zijn onze lippen aan de beurt. Bij ombré lippen, stiften we de lippen in meerdere kleuren, van licht naar donker of van donker naar licht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het super mooi vind, maar ik zie mezelf niet een paar keer per dag m’n lippen bijwerken in drie verschillende kleuren:) Wil je het zelf proberen? Ik ben helemaal fan van de tutorials van NikkieTutorials. Ze is ook nog eens super grappig! Als je op de link klikt zie je haar tutorial over Ombré lips en kun je zien hoe je ze zelf kunt maken. www.youtube.com
Je kunt ook even op haar website kijken www.nikkietutorials.com.

e10fd69011dcf0d70fb6be08c7662a3b

 

 

More from Gerline Hornsveld

Little ones…

Kinderen zijn allang niet meer het “ondergeschoven kindje” in fashion. We kunnen ze...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.