De poppen van Karl Lagerfeld….

02-karl-lagerfeld-bobblehead-tokidokiTokidoki heeft weer een karikatuurpop van Karl Lagerfeld gemaakt. Met een zwart pak en Mr. Choupette, zijn kat op de arm. Het is meteen de tweede keer dat Karl samenwerkt met tokidoki, dat is opgericht door de Italiaanse kunstenaar Simone Legno, en bekend staat voor zijn cartooneske figuren. Karl gaat voor Tokidoki een capsule collectie ontwikkelen bestaande uit kleding, een sjaal en een handtas. De pop is vanaf vandaag te verkrijgen op Net-a-Porter en kost €129,-. Verder zullen ze in Nederland alleen verkrijgbaar zijn bij de Hartenstraat 16 in Amsterdam. Er zijn maar een beperkte aantal poppen en ze zullen dan ook genummerd worden om echtheid te garanderen.

Karl Lagerfeld Tokidoki collab

tokidoki-karl-lagerfeld-toy-figure

More from Gerline Hornsveld

Trend: Bomberjack

  Nee, dan bedoel ik niet de zwarte bomberjack van jaren geleden...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.